• +381 11 403 7808
  • +381 63 415 700
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SEČENJE BETONA

Pod sečenjem betona podrazumevamo sečenje dijamantskom tehnikom, bez krunjenja delova za koje želimo da ostanu netaknuti, što za posledicu ima idealno ravno izrezanu površinu.

Sečenje dijamantskom tehnikom funkcioniše tako što mašine sa elektro, pneumatskim, hidro  agregatima pokreću dijamantske diskove koji direktno seku beton ili neki drugi deo građevinske konstrukcije. U zavisnosti od potrebe, pored sečenja dijamantskim diskovima koristimo i sistem sečenja dijamantskom sajlom. U mogućnosti smo da izvršimo sečenje betona enormnih debljina. Prilikom korišćenja dijamantske tehnike, neophodno je koristiti vodu (mokro sečenje), kako bi se dijamantska sečiva rashlađivala i kako ne bi došlo do prevelikog prašenja. Kod postupka mokrog sečenja, u zavisnosti od potrebe, koristimo moćne usisivače koji svu nepoželjnu vodu usisavaju velikom brzinom
Sečenje se odvija horizontalno, vertikalno, na kosinama, bez vibracija i oštećenja okolnih objekata. Nakon sečenja ostaje ravan deo pa nema potrebe da se dalje ulaže u obradu. Sečemo od 1 cm do 100 cm. Bavimo se sečenjem vrata, prozora, otvora za stepenište, otvora za liftove, sečenjem mostova, nadvožnjaka, stubova, šipova, greda, ploča i dr.

✔ sečenje otvora za prozore
✔ sečenje otvora za vrata 
✔ sečenje otvora za stepenice
✔ sečenje otvora za krovne prozora
✔ sečenje ulaza u garažu
✔ sečenje stubova, greda i AB ploča
✔ sečenje i uklanjanje balkona, šindre, temelja, mostova
✔ sečenje kanala za razne cevi ( odvod, dovod i kanalizacija ) 
✔ sečenje liftova
✔ sečenje parapeta
✔ sečenje otvora na plafonima
✔ proširenje vrata
✔ proširenje prozora
✔ proširenje ulaza itd.

DIJAMANT-REZ DOO

Vrlo je bitno da pravite razliku između sečenja i razbijanja betona, sečenje betona ne izaziva krunjenje betona već omogućava da se seče idealno ravno. Naše mašine seku do 54cm zida.

Dijamantsko secenje betona


Porodična firma koja je u ovom poslu već dugo godina. Našim trudom, dobrim kontaktima, a pre svega iskustvom postali smo jedna od vodećih firmi koja se bavi dijamantskim sečenjem betona. Posedujemo najsavremeniju mehanizaciju koja nam omogućava da posao uradimo kvalitetno i da posle urađenog posla dobijemo vašu referencu.

Adresa: T.C. Konjarnik
Ustanicka 189
III sprat , Lokal 4a-4c
11050 Beograd

Mob: +381(0) 63 / 415 700

Kanc. Tel.: +381(0) 11 / 403 7808

E-mail:
info@dijamantrez.rs
office@dijamantrez.rs
beograd@dijamantrez.rs
dijamantbg@outlook.com

Dijamantsko secenje betonaDijamantsko secenje betonaDijamantsko secenje betonaDijamantsko secenje betonaDijamantsko secenje betonaDijamantsko secenje betonaDijamantsko secenje betonaDijamantsko secenje betona
0046826
Danas
Ovog meseca
UKUPNO:
42
1024
46826

0%
ZADOVOLJNI KLIJENTI
0+
GODINA SA VAMA
0+
ZAVRŠENIH PROJEKATA
0+
GRAĐEVINSKIH MAŠINA
© 2021 Dijamant Rez. All Rights Reserved. Powered by IT LOGISTIC